Τρόμος στο Παρίσι: Τίγρης κόβει βόλτες δίπλα στην Disneyland

Ομάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου, κινητοποιήθηκαν… σήμερα προκειμένου να εντοπίσουν και να αιχμαλωτίσουν μία τίγρη η οποία το έσκασε και κυκλοφορεί ελεύθερη σε απόσταση μερικών δεκάδων χιλιομέτρων από το Παρίσι και την οποία φωτογράφισε νωρίτερα σήμερα μια κάτοικος της περιοχής, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

«Από αυτό το πρωί, έχουμε εξαπολύσει κυνηγητό, αστυνομικοί προσπαθούν να την αιχμαλωτίσουν» εξήγησε μία αστυνομική πηγή.

Πυροσβέστες, που φέρουν όπλα που προκαλούν παράλυση, όπως και ένα ελικόπτερο, συμμετέχουν επίσης στις έρευνες, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Την παρουσία του άγριου ζώου, που κυκλοφορεί ελεύθερο, παρατήρησε νωρίς το πρωί η σύζυγος του διευθυντή ενός σουπερμάρκετ στο Μοντεβρέν, ανατολικά του Παρισιού, η οποία το φωτογράφισε και προειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στο Μοντεβρέν, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι. Η τίγρη δεν έχει σχέση με το πάρκο αναψυχής.

tromos-sto-parisi-tigris-kovei-voltes-dipla-stin-Disneyland-1-315x236

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tromaktiko