Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μανιακού με το καλάσνικοφ που πυροβόλησε στο Μικρολίμανο

Σε πλήρη εξέλιξη και προς πάσα κατεύθυνση, είναι οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με «καλάσνικοφ» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας περισσότερα από 10 άτομα.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα τη δικογραφία έτσι ώστε να δοθεί και η σχετική εντολή για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του επικίνδυνου κακοποιού. Εκτός από τις θολές εικόνες από τα βίντεο ασφαλείας οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρή εικόνα του δράστη από τον φωτογράφο του καταστήματος

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο περίπου 30 ετών, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.

Τώρα αναμένεται να ακολουθηθεί η… τυπική σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία ώστε, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις τρομοκρατίας, οι αστυνομικοί να λάβουν πληροφορίες από πολίτες που πιθανός είδαν ή γνωρίζουν τον δράστη και τις κινήσεις του ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του και πιθανός στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του που μπορεί να του παρέχουν κάλυψη.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

 

NewsIt.gr