Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς

Αθήνα
Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον ο Παναγιώτης Μελάς των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Μελάς είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι» είχε πει ο κ. Καμμένος στην ομιλία του με την οποία έκλεισε το συνέδριο των ΑΝΕΛ την περασμένη Κυριακή.
Ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος τελικά δεν μίλησε στο συνέδριο, ήταν ο μόνος βουλευτής που δεν σήκωσε το χέρι στην πρόταση να μην ψηφίσει το κόμμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι» είπε ο κ. Μελάς κατά την έξοδό του από το συνέδριο, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν εκλέξει 20 βουλευτές, ωστόσο, από το κόμμα έχουν αποχωρήσει ή ανεξαρτητοποιηθεί οι: Γ.Κουράκος, Κ.Μαρκόπουλος, Γ.Νταβρής, Χρ.Γιαταγάνα, Κ.Γιοβανόπουλος, Β.Καπερνάρος, Τσ.Ιατρίδη και Ρ.Μακρή.

Ο ίδιος ο κ. Μελάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, απέδωσε την απόφασή του στις «αισχρότητες», κατά δήλωσή του, με τις οποίες αντιμετωπίστηκε η δημόσια τοποθέτησή του για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και συνέδεσε τη στάση του με τις δηλώσεις της κ. Ξουλίδου.

Newsroom ΔΟΛ

 


Σχόλια Facebook

Σχολιάστε