Ανέρχονται τώρα σε δέκα οι νεκροί! Παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Αυτή τη φορά είναι οι Ιταλοί που κυριολεκτικά τα έκαναν θάλασσα με το καταμέτρημα των διασωθέντων και τη διασταύρωση με την λίστα των επιβατών!

Έτσι, επιβάτες που ταξίδεψαν δεν αναφέρονται στη λίστα. Ταξιώτες που είναι στη λίστα δεν φέρονται ως διασωθέντες. Γενικά επικρατεί ένα κομφούζιο και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν υπάρχουν και πόσοι είναι οι αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι νεκροί  του  Norman Altantic ανέρχονται τώρα σε δέκα.  Αναφορικά με τους αγνοούμενους οι Ιταλοί δίνουν διψήφιο αριθμό ενώ τα Ιταλικά ΜΜΕ  δίνουν την  πληροφορία  πως δεν έχουν βρεθεί περίπου 40 άνθρωποι! Και υπάρχουν φόβοι πως ίσως να έχουν εγκλωβιστεί στο γκαράζ του πλοίου, εκεί απ’ όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε η φωτιά που κατέκαψε απ’ άκρη σ’ άκρη το Norman Atlantic.

Εκατό περίπου από τους διασωθέντες βρίσκονται ακόμη πάνω σε περιπλέοντα πλοία. λι ιταλοί δεν τους αφήνουν να πάνε σπίτια τους καθώς ακόμη δεν έχουν αποφασίσει που θα πάει το καιόμενο σκάφος!

Στο μεταξύ στο Μπάρι ο γιός του άτυχου Γιώρδου Δούλη πήγε στο Πρίντεζι για να αναγνωρίσει τη σωρό του πατέρα του. Ωστόσο το πτώμα που του έδειξαν οι Ιταλοί δεν ανήκε στον πατέρα του!