Τσούκαλης: Νιώθω εξευτελισμένος από τη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ

“Ταπεινωμένος, υποβαθμισμένος, απαξιωμένος και εντελώς εξευτελισμένος” δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84” για την αποτυχία της συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματός του.

“Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε ή διαχειρίστηκε η ηγεσία του κόμματος το μονόδρομο για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση”, ανέφερε ο κ. Τσούκαλης και πρόσθεσε: “Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου ταπεινωμένο, υποβαθμισμένο, απαξιωμένο και εντελώς εξευτελισμένο και πόσο μάλλον, όταν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από ένα κόμμα της αριστεράς… Τριανταπέντε χρόνια που είμαι στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς τέτοια ιταμή συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί, ακόμα και όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα καλύτερα του”.

Ως προϋπόθεση, δε, για να είναι υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Τσούκαλης έθεσε τον “μονόδρομο”, όπως είπε, τού κόμματός του: “Ο σχηματισμός ενός -λεγόμενου- μίνι συνασπισμού, δηλαδή η συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς με όλες τις δυνάμεις της Οικολογίας και ο σχηματισμός ενός σχήματος που θα παλέψει σθεναρά τον λαϊκισμό, τον αντιευρωπαϊσμό, τον αντιμεταρρυθμισμό και θα προτείνει μια διέξοδο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας… Είναι προφανές ότι υπάρχουν ευθύνες και κυρίως στη διαπραγματευτική ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει χρόνος να αποδοθούν”.

πηγή:news.gr