ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Προσέχτε τι θα ψηφίσετε. Μπορεί και να βγει.

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας στο τομέα προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων, έχω διδαχτεί ότι το σημαντικότερο στοιχείο σε μια επικοινωνία είναι η ξεκάθαρη προβολή του μηνύματος. Αν αυτό είναι τόσο σημαντικό  σε κάθε ιδιωτική συνδιαλλαγή, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την διαπραγμάτευση για την τύχη της χώρας μας.

Δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα τόσο θολά μηνύματα από την αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικεί να πάρει την εντολή από τους Έλληνες και  να διαπραγματευτεί για λογαριασμό τους.

Χωρίς να θέλω να  αναλύσω περαιτέρω τις αλληλοσυγκρουόμενες αντιφάσεις των εγχώριων εκπρόσωπων της Αριστερής ουτοπίας , παραθέτω ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που συνέβη στη συνομιλία του κ. Τσίπρα με τον κ. Στ. Μανωλά για το γηπεδο της ΑΕΚ.

Παρά τις αγαθές προθέσεις του κ. Τσίπρα να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ, παρέπεμψε το πρόβλημα στις αρνητικές αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που κατά σύμπτωση ο Δήμαρχος είναι εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για να παιχτεί η απίστευτη ατάκα του Στέλιου Μανωλά: «κ. Πρόεδρε εδώ λέτε ότι θα τα βάλετε με την Μέρκελ και δεν μπορείτε να πείσετε το Δήμαρχο σας;»

Γι αυτό σας λέω , προσέχτε τι θα ψηφίσετε , μπορεί και να βγει.

Αντώνης Κρούστης

Fileleftheros1966.blogspot.com