Παραίτηση από το Ποτάμι με “βόμβες” κατά Θεοδωράκη

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μια παραίτηση έρχεται να… ταράξει τα νερά του Ποταμιού, με τον Κυριάκο Κωστόπουλο να κατηγορεί ανοιχτά τον Σταύρο Θεοδωράκη για “αρχηγικές πολιτικές” και “αντιδημοκρατικές διαδικασίες” και χαρακτηρίζει το κόμμα “συνονθύλευμα”.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Κυριάκος Κωστόπουλος, αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από το Ποτάμι μόλις δυο μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές.

Το πρώην, πλέον, στέλεχος του κόμματος, χαρακτηρίζει “φαρσοκωμωδία” την ένταξη στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη των Σπύρου Λυκούδη, Πέτρου Τατσόπουλου και Γρηγόρη Ψαριανού, ενώ μιλά για “στρατιωτάκια” που “αποτέλεσαν την συντονιστική του Ποταμιού” η οποία “επικύρωνε «αμάσητα» την κάθε απόϕαση του επικεϕαλής”.

“Σε τελική ανάλυση το Ποτάμι εκπροσωπεί το νέο, το καινούριο, το διαϕορετικό! Το σύμβολό του, τα λογότυπά του! Κάπου τα έχω ξαναδεί όμως! Είναι μία από τα ίδια! Μία αντιγραϕή από την αρχή ως το τέλος. Δανεικά σύμβολα, αόριστες ιδέες και αρχηγικές πολιτικές”, γράφει και καταλήγει πως “αποχωρώ με πικρία αλλά και ευχαρίστηση που δε θα συμμετέχω τελικά σε αυτό το συνονθύλευμα”.