Αμφιλοχία: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο με 15 τραυματίες

Χαροπαλεύουν οι 4 από τους 15 τραυματίες – Πανικός στο σημείο με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες – Διαλύθηκαν τα πάντα στο καφενείο…

Η έκρηξη φιάλης υγραερίου σημειώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι σε καφενείο στο Λουτρό της Αμφιλοχίας, ιδιοκτησίας 44χρονης γυναίκας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που μεταφέρονται στο Κ.Υ. της Αμφιλοχίας και στα νοσοκομεία του Αγρινίου και της Αρτας.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από τον δήμο Αμφιλοχίας υπήρξε έκρηξη φιάλης υγραερίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα, που βρίσκονταν μέσα στο καφενείο και στον διπλανό φούρνο. 4 άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στους τραυματίες και η ιδιοκτήτρια.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή. Όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο, το καφενείο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες…

Οπως γράφει το e-maistros.gr, το ωστικό κύμα εκτόξευσε τους θαμώνες του καφενείου που είχε κλειστές τις πόρτες αρκετά μέτρα έξω από αυτό. Κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.