Αγγλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη ως ύποπτος για παιδεραστία!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία η αποκάλυψη της Sun ότι ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ, Ανταμ Τζόνσον, συνελήφθη στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας (2/3) ως ύποπτος για παιδεραστία!

Αρχικά, η Sun δεν αποκάλυψε το όνομα του παίκτη, όμως τόσο η ηλικία του όσο και η γενέτειρά του οδήγησαν τους χρήστες των social media στη λύση του μυστηρίου, ενώ λίγες ώρες μετά ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η είδηση έχει αναπαραχθεί από πάρα πολλά βρετανικά μέσα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και βρήκε ένα γεμάτο όπλο, για την κατοχή του οποίου πάντως φέρεται να υπάρχει σχετική άδεια.

Μάλιστα, ένας γείτονας του Τζόνσον έκανε δηλώσεις και υποστηρίζοντας ότι “τρία οχήματα της ασφάλειας κι ένα φορτηγάκι εμφανίστηκαν στο σημείο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αστυνομικοί, αλλά όλοι τους φορούσαν μαύρα. Δεν τον έχω δει καθόλου. Υπέθεσα ότι είχε γίνει διάρρηξη. Απ’ όσο γνωρίζω ζει με τη σύντροφό του”.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για παραμονή των αστυνομικών στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ έγινε έρευνα ακόμα και στο γκαράζ.

Πηγή: soccerplus.gr/skai.gr