Αποδέχθηκε την πρόσκληση της Μαντόνα η Λεπέν

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν καλή τη πίστει»

H επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο Μαρίν Λεπέν δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «αποδέχεται με χαρά» την πρόσκληση που της απηύθυνε προκειμένου να συναντηθούν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα.

«Αποδέχομαι με χαρά την πρόσκληση της Μαντόνα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν καλή τη πίστει» επισήμανε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN).

H διάσημη τραγουδίστρια της αμερικανικής ποπ μουσικής είχε πει χθες ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της».

Η Μαντόνα, το νέο άλμπουμ της οποίας θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα με τίτλο «Rebel Heart», είχε προκαλέσει σάλο όταν κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης περιοδείας της, το 2012, προβαλλόταν επί σκηνής ένα βιντεοκλίπ στο οποίο η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν εμφανιζόταν με μια σβάστικα στο μέτωπό της.

Στη συναυλία της στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2012 δεν είχε προβληθεί το αμφιλεγόμενο βίντεο επί σκηνής.

Η Μαντόνα είχε εκφράσει την ανησυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας στις ευρωεκλογές του 2014.