Τέλος εποχής: Η Gisele σταματάει να συμμετέχει σε fashion shows

Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο και όχι άδικα. Οι αναλογίες της είναι τέλειες και το πρόσωπό της έχει μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη ομορφιά. Ο λόγος για τη Gisele, τη βραζιλιάνα καλλονή που εδώ και χρόνια κάνει μια καριέρα στο modelling που ζηλεύουν όλα τα κορίτσια του πλανήτη. Πώς θα είναι η μόδα χωρίς αυτήν; Πραγματικά δε μπορούμε να το φανταστούμε, όμως το 34χρονο μοντέλο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Έτσι ανακοίνωσε συνέντευξή της ότι το πρώτο βήμα είναι να σταματήσει τα catwalks. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που θα τη δούμε σε πασαρέλα θα είναι στην επόμενη Εβδομάδα Μόδας στο Sao Paulo που θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου. Στη συνέχεια θα αποσυρθεί από τα fashion shows αλλά όχι πλήρως από το modelling καθώς ακόμα έχει σε ισχύ συμβόλαια πολλών χιλιάδων ευρώ με γνωστούς Οίκους και brands όπως οι Chanel και Under Armour. 

Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο πήρε αυτή την απόφαση, ούτε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της γυναίκας που ο Alexander McQueen αποκαλούσε «The Body», όμως είμαστε σίγουροι ότι το άστρο της δε θα την εγκαταλείψει με ό,τι και αν αποφασίσει να ασχοληθεί.

 

InStyle.gr

gisele-denim-outfit-homepage-image-600x600