Μαθήματα ζωής από την Αντζελίνα Τζολί

The 20th Annual Critics' Choice Movie Awards - ArrivalsΗ Τζολί προχώρησε σε νέα χειρουργική επέμβαση μετά από μία πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση πως ελλοχεύει κίνδυνος πρώιμων σταδίων καρκίνου.

Πριν από δύο χρόνια υποστήριξα την επιλογή μου για την προληπτική διπλή μαστεκτομή», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός στην εφημερίδα των New York Times. «Υποσχέθηκα να σας ενημερώνω για οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία, όπως η επόμενη προληπτική επέμβαση μου, η αφαίρεση των ωοθηκών μου και των σαλπίγγων».

Δεν θα είμαι σε θέση να αποκτήσω περισσότερα παιδιά και αναμένω κάποιες φυσικές αλλαγές», συμπληρώνει, «αλλά αισθάνομαι άνετα με αυτό, όχι επειδή είμαι δυνατή, αλλά επειδή είναι μέρος της ζωής. Παρά το γεγονός της επίσπευσης της εμμηνόπαυσης, δεν υπάρχει κάτι να φοβηθώ».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε σχεδιάσει την επέμβαση μήνες πριν, αλλά μετά από τις πρόσφατες εξετάσεις αίματος που έδειξαν ότι μπορεί να είναι στα αρχικά στάδια του καρκίνου, επισπεύδει τη διαδικασία. Η μητέρα, η γιαγιά και η θεία της Τζολί είχαν πεθάνει από καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.cinemag.gr