Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί Αρχηγοί

Μια μικρή διακοπή, από τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, θα κάνουν οι αρχηγοί των κομμάτων για το Πάσχα, με άλλους να αφήνουν πίσω τους το κλεινόν άστυ και άλλους να παραμένουν στην πρωτεύουσα.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα κάνει ανάσταση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα, και την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει.

Στην Πύλο βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν ότι ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου θα παραστεί στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας.

Στην πρωτεύουσα, θα παραμείνει φέτος ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει για τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά.

Στον δικό του τόπο καταγωγής, τη Λαμία, θα περάσει τις μέρες του Πάσχα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί και στη Λειβαδιά.

Στα Σπάτα, προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα θα πάει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος την Κυριακή του Πάσχα θα γιορτάσει στο πάρκο στρατού στο Γουδί.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επέλεξε για ακόμη μια φορά να περάσει οικογενειακές στιγμές στη συμπρωτεύουσα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Στην Αθήνα, τέλος, θα παραμείνει ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στον οποίο έχει επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός.