Πόσο κοστίζει μια πτήση με τον Αλ Πατσίνο;

Η εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων Event Travel διοργανώνει τρεις εναέριες βόλτες με τον πρωταγωνιστή του «Σημαδεμένου».

Αλ-ΠατσίνοΤην ευκαιρία να βρεθούν πλάι στο πλευρό του Αλ Πατσίνο, σε μια πτήση πάνω από μια μεγάλη πόλη της Βρετανίας, θα έχουν οι φίλοι του ηθοποιού που θα αποφασίσουν να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη.

Η Event Travel, μια εταιρεία διοργάνωσης ταξιδιών από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει προγραμματίσει τρεις πτήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο πάνω από το Λονδίνο, τη Γλασκώβη και το Δουβλίνο, στο περιθώριο προγραμματισμένων ομιλιών του ηθοποιού σε αυτές τις πόλεις («An Evening with Pacino»). Το κόστος για να συναντήσει κάποιος τον πρωταγωνιστή του «Νονού» και του «Σημαδεμένου» σε μια από αυτές τις πτήσεις φτάνεις στις 25.000 λίρες. Για κάθε μια πτήση διατίθενται μόλις δύο θέσεις.

Εκτός από την «εναέρια εμπειρία», οι φίλοι του ηθοποιού που θα επιλέξουν να δαπανήσουν το πενταψήφιο ποσό για να συναντήσουν το ίνδαλμά τους στις πτήσεις της Event Travel, θα έχουν την ευκαιρία να διαμείνουν, για τρεις νύκτες, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και να παραλάβουν ένα εισιτήριο για την ομιλία του Αλ Πατσίνο που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα.

Πέρα από τις πτήσεις, η Event Travels προσφέρει και οικονομικότερες επιλογές για όσους επιθυμούν να συναντήσουν κατ΄ ιδίαν τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Έτσι, για όποιον επιθυμεί, μπορεί να συναντήσει και να χαιρετήσει τον Αλ Πατσίνο πριν από τις πτήσεις σε χώρους του αεροδρομίου. Σύμφωνα με την Daily Mail το κόστος για τις συναντήσεις αυτές φτάνει στις 650 λίρες.

Οι εκδηλώσεις της Event Travel θα πραγματοποιηθούν στις 19, τις 22 και τις 24 Μαΐου. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μέσω της σχετικής σελίδας στο διαδίκτυο.