Ανοιξιάτικος πυρετός

Της  Ιωάννας Μπέτση

για την ΡΗΡ

Ανοιξιάτικος πυρετός  Εκλεπτυσμένες μέρες διανύει η φετινή σεζόν με έντονες αποχρώσεις και σχέδια. Ραφιναρισμένα ρούχα με την υπογραφή δυναμικών παρουσιών από το χώρο των Haute Couteur προσαρμοσμένα για τη δική μας γκαρνταρόμπα. Καινοτόμα, εκλεκτά, εκκεντρικά, για όλες τις σιλουέτες που τολμούν να δώσουν νέα πνοή στο ντύσιμό τους.images (35)images (36)

Τα φορέματα μέχρι το γόνατο με πλισέ φούστα στέκονται με χάρη και συνοδεύονται με μπουτονιέρες (λουλούδια) στο λαιμό. Τα κοστούμια σε ελαφρύ καρό φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, με μπαλαρίνα παπούτσι το πρωί και το βράδυ οι λουστρινένιες γόβες σας συνοδεύουν.

images (55) (1)

Οι μακριές φούστες με φλοράλ σχέδια από την Etro σας προσθέτουν το στιλ του φλαμένγκο και σας ταξιδεύουν με το κόκκινο της Άνοιξης στην μοναδική  Ανδαλουσία.

Οι φούστες φάκελοι θα φορεθούν πολύ, είναι ευκολοφόρετες για όλη τη μέρα, με πουκάμισο ή μπλούζα. Ραφιναρισμένα ψηλοτάκουνα σανδάλια σας χαρίζουν αέρινο στιλ.

Επίσης η νέα σεζόν προτείνει την επανάσταση στα πόδια με τα καινούρια παπούτσια με φαρδιά σόλα και κορδόνι ή γλώσσα. Νέα μόδα ξεκούραστο βάδισμα που σας προτρέπει να αποφύγετε τους κραδασμούς, συνδυάζονται με όλα σας τα παντελόνια.

 

 

images (1) (9) images (57) (1)