Ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ 71-68 λύγισε την Μπάρτσα στην εκπνοή

 

Ο Σπανούλης γίνεται… ένα με τους οπαδούς

 

στο FINAL 4 ο Ολυμπιακός, τρέλα στο ΣΕΦ

 

71-68 με τρίποντο του Πρίντεζη και λήξη του αγώνα

Δια χειρός Πρίντεζη από τα 6.75 στην εκπνοή ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και προκρίθηκε στο ένατο φάιναλ φορ της Ιστορίας του, όπου στα ημιτελικά καλείται να περάσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν … της Μπαρτσελόνα, στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-37, 50-50, 71-68

Σπανούλης, Τ΄αξίζαμε…

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού. “Είναι μια τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο Final-4. Πολλές φορές είπαν να γίνει σειρά πλέι οφ για να δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νικήσει σε σειρά πλέι οφ ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε”.

O Σπανούλης τόνισε ότι “όλη η σειρά άλλαξε μετά την ήττα στο πρώτο ματς. Δεν μας άξιζε κι εκεί γύρισε ο διακόπτης. Σε μια τόσο μεγάλη σειρά χρειάζεσαι και τύχη, την είχαμε με το μέρος μας. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα κι έγιναν φανταστικά παιχνίδια. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φέρει τον Ολυμπιακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια τόσο ψηλά στην Ευρώπη”.