Δείτε τι θα γίνει αν βράσετε ένα Samsung Galaxy S6 και ένα iPhone 6

Ας πούμε ότι φτιάχνετε μία μακαρονάδα και από λάθος – καθώς είστε πάντα με το smartphone στο χέρι – αυτό πέφτει μέσα στην κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Τι θα συμβεί;

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε για το αποτέλεσμα, καθώς ο YouTuber TechRax αποφάσισε να βρει την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Έβρασε δύο smartphones, ένα Samsung Galaxy S6και ένα iPhone 6 για να διαπιστώσει ποιο θα παραδώσει πνεύμα γρηγορότερα. Ευτυχώς, μαγνητοσκόπησε το κατόρθωμα του, λύνοντας και τη δική μας απορία…

Πριν το βασανιστήριο, ο TechRax ενεργοποίησε το χρονόμετρο και στα δύο smartphones και τα έβαλε μέσα στο βραστό νερό.

Θα σας προτείνουμε να μην επιχειρήσετε να κάνετε το ίδιο στο σπίτι – όχι ότι νομίζουμε ότι θα το κάνατε, αλλά για τυπικούς λόγους. Εξάλλου, τα δύο smartphones δεν είναι πλήρως αδιάβροχα [ούτε πυρίμαχα].

Σχεδόν αμέσως η οθόνη του iPhone 6 γίνεται λευκή μέσα στο νερό και μετά από 10 δευτερόλεπτα γίνεται μαύρη. Το Galaxy S6 συνεχίζει να μετρά το χρόνο. Ο YouTuber ακούγεται να σχολιάζει “Man, 10 seconds for the iPhone 6, what is this?”, απογοητευμένος από τις χαμηλές επιδόσεις του iPhone 6 στη δοκιμασία βρασμού…

Στα 30 δευτερόλεπτα ο επίδοξος Μαγκάιβερ…, ο TechRax θέλουμε να πούμε, μειώνει τη θερμοκρασία για να μην ξεχειλίσει το νερό, αλλά το Galaxy S6 αντέχει ακόμη. Στα 55 δευτερόλεπτα η οθόνη του Galaxy S6 μαυρίζει στιγμιαία για να επανέλθει προειδοποιώντας ότι η συσκευή έχει υπερθερμανθεί.

Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα για τον νικητή, όμως.

Όταν τα smartphones βγαίνουν από το βραστό νερό, στην οθόνη του iPhone 6 εμφανίζεται το λογότυπο της Apple, δείχνοντας ότι η συσκευή έχει επιβιώσει της δοκιμασίας. Ο μάστορας, ή μάλλον ομαστροχαλαστής βάζει τα δύο smartphones σε κρύο νερό για να έρθουν σε θερμοκρασία που ανέχεται το χέρι. Το λογότυπο της Apple είναι ακόμη εκεί, ενώ το Galaxy S6 φαίνεται να έχει πεθάνει.

Προσπαθεί να ενεργοποιήσει το Galaxy S6 και σχολιάζει ότι το iPhone 6 “γελάει τελευταίο” – “Wow, so the iPhone 6 gets that last laugh,”ακούγεται να λέει στο video, οπότε… η ατυχία κεραυνοβολεί το iPhone 6, από την οθόνη του οποίου χάνεται το λογότυπο της Apple.

Εν τέλει, ο μάστορας κατάφερε να καταστρέψει και τα δύο τηλέφωνα, δίνοντας μας έναν καλό λόγο να νιώσουμε περισσότερο υγιείς.

PC MAGAZINE