Έρχεται εκπομπή με σεξ «on air» σε γερμανικό κρατικό κανάλι!

Οι Γερμανοί, για μία ακόμη φορά, έρχονται να πρωτοτυπήσουν. Μετά από μία σειρά εκπομπών που μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια, το κρατικό κανάλι ZDF ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα μία εκπομπή που θα σπάσει ταμεία…

Στόχος της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ερωτικής ζωής των ζευγαριών που έχουν πρόβλημα στο σεξ!
Από φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, οι γερμανοί τηλεθεατές αναμένεται να… καθηλώνονται μπροστα στις τηλεοράσεις και να παρακολουθούν για εκπαιδευτικούς λόγους την εκπομπή “Make Love”.
Να σημειωθεί ότι  η συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και άλλες εκπομπές με παρόμοιο concept, είχε προβληθεί παλαιότερα σε μικρότερα κανάλια της Γερμανίας, αλλά μετά την απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό, οι υπεύθυνοι της εκπομπής δέχτηκαν να αλλάξουν τηλεοπτική “στέγη” και να μετακομίσουν στο κρατικό κανάλι!
Η παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής, επισημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής ψάχνουν “για ζευγάρια που η ερωτική τους ζωή δεν είναι τόσο καλή. Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής μας”.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Bild”, τo concept της συγκεκριμένης εκπομπής είναι να ενημερωθούν οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών για τα πάντα γύρω από το σεξ.
Όσοι κριθούν κατάλληλοι για να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό show “Make Love” (Kάνε Έρωτα), θα είναι οι πρωταγωνιστές της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στα ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι.
Οι “πρωταγωνιστές” της συγκεκριμένης εκπομπής θα δοκιμάζουν, μεταξύ άλλων, ερωτικές στάσεις υπό την καθοδήγηση σεξολόγου με στόχο να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή!
Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι γερμανοί εμφανίζονται ιδιαίτερα απρόθυμοι να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκπομπή ως πρωταγωνιστές, και οι παραγωγοί αναγκάζονται να αναζητήσουν τους υποψήφιους πρωταγωνιστές με τα… κυάλια!