Ο αρχιλοχίας που παραιτήθηκε από τον ελληνικό στρατό και έγινε «στρατηγός του γύρου» στην Αυστραλία

Ο Θωμάς Δελιόπουλος, ήταν αρχιλοχίας στον ελληνικό στρατό. Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια αυτό. Γιατί πλέον είναι «στρατηγός του γύρου» στη Μελβούρνη!

Οπως σημειώνει η εφημερίδα “Αγορά”, ο Δελιόπουλος, πριν από τέσσερα χρόνια παραιτήθηκε από το στρατό που είχε ειδικότητα μάγειρα και έφυγε για την Αυστραλία. Εγκαταστάθηκε στη Μελβούρνη , και άνοιξε το «Kalimera», ένα σουβλατζίδικο, το οποίο πολύ σύντομα «απογειώθηκε». Αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Αυστραλούς και έτσι σήμερα έχει φθάσει να σερβίρει 1.500 σουβλάκια καθημερινά.

Με την επιτυχία του πρώτου του επιχειρηματικού εγχειρήματος δεδομένη, ο πρώην αρχιλοχίας του ελληνικού στρατού ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο που είναι η δημιουργία ενός ακόμη μαγαζιού που θα πουλάει την αγαπημένη λιχουδιά. Το όνομα αυτού «Mykonos».

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Θωμάς Δελιόπουλος έλαβε την απόφαση να μεταναστεύσει, μετά από 16 χρόνια στο στρατό και 10 μεταθέσεις σ΄ όλη την Ελλάδα, στο Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία και τη Βοσνία.

Ο πρώην αρχιλοχίας του ελληνικού στρατού επέλεξε την Αυστραλία καθώς η γυναίκα του είχε αυστραλέζικη υπηκοότητα, ως κόρη μεταναστών. Ετσι, πούλησαν ότι είχαν στην Ελλάδα και έφυγαν μαζί με τον γιό τους για την… άλλη άκρη του κόσμου με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Και αν και τα πράγματα στην Αυστραλία δεν ήταν καθόλου εύκολα, το ζευγάρι έπεσε θύμα απάτης και αναγκάστηκε να φιλοξενηθεί ακόμη και σε γηροκομείο, κατάφεραν μετά από λίγο καιρό να σταθούν στα πόδια τους και να στήσουν την επιχείρησή τους.

Οπως λέει ο ίδιος αυτό που τον έχει εντυπωσιάσει στην Αυστραλία είναι ότι όλες οι δουλειές -ειδικά με το δημόσιο- γίνονται…αστραπιαία και ότι «αν είσαι άξιος προχωράς».

Πηγή: iefimerida.gr