Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα τη «μάχη των μαχών» με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης!

​Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία θα έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την επική εμφάνιση και την νίκη-«θαύμα» που είχε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα δώσει την «μάχη των μαχών» με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης!

Στις 21:00 το βράδυ (με μετάδοση της ΝΕΡΙΤ), οι «ερυθρόλευκοι» με αρχηγό τον Βασίλη Σπανούλη, θα διεκδικήσουν στο «Παλάθιος Ντεπόρτες» το τέταρτο αστέρι, αντιμετωπίζοντας για τρίτη φορά στην ιστορία τους την Ρεάλ Μαδρίτης.

2295358.jpg
Να σημειώσουμε πως αυτή θα είναι η έβδομη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τελικό της Euroleague με τον «Kill Bill», να δίνει τον ρυθμό!

Ένα επιπλέον «όπλο» απόψε για τον Ολυμπιακό, θα είναι ο Λοτζέσκι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικάξεπερνώντας το πρόβλημα που τον βασάνιζε με την γαστρεντερίτιδα.

Παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, και το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας, ανέλυσαν διεξοδικά το βίντεο με τον αγώνα Ρεάλ-Φενέρμπαχτσε, κάνοντας το απαραίτητο σκάουτινγκ, και καταστρώνοντας το αγωνιστικό πλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε αναμένεται να τα δώσουν για ακόμη μια φορά όλα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θεωρείται φαβορί.

Ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί, καθώς σέβονται και υπολογίζουν την αντίπαλο τους, αλλά δεν την φοβούνται.

πηγή:Star.gr