Νεκρό τρίχρονο αγοράκι που έπεσε από φωταγωγό

Η είδηση προκαλεί κόμπο στο στομάχι. Ένα αγοράκι τριών ετών έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στον φωταγωγό και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο πως συνέβη η τραγωδία. Πως το παιδί έπεσε στον φωταγωγό. Η μητέρα του, όταν δεν το βρήκε στο σπίτι, άρχισε να το αναζητά στην πολυκατοικία. Έψαξε στην πιλοτή αλλά το αγόρι ήταν άφαντο. Χρειάστηκε 15 λεπτά αγωνίας μέχρι η μητέρα να καταφέρει να συνειδητοποιήσει πως το παιδί είχε πέσει στον φωταγωγό.

Το χρονικό της τραγωδίας περιέγραψε στο NewsIt η κα Ουρανία Δήμα, που μένει στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια του άτυχου αγοριού. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι.

Η κα Δήμα περιγράφει πως είδε τη μητέρα του αγοριού, να κατεβαίνει τρέχοντας, με το μικρότερο κοριτσάκι της στα χέρια, τις σκάλες, ψάχνοντας το τρίχρονο αγοράκι της. Η κα Δήμα προσφέρθηκε να πάρει το μικρό κορίτσι από τα χέρια της για να τη διευκολύνει.

Όταν η μητέρα βγήκε στο φωταγωγό και είδε το παιδί της νεκρό, άρχισε να ουρλιάζει. Πως μπορούσε να πιστέψει ότι το τρίχρονο αγγελούδι της είχε φύγει από τη ζωή. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία αλλά εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα από το να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με όσα είπε στο NewsIt ένας από τους γείτονες της οικογένειας, οι Πυροσβέστες χρειάστηκαν 15 λεπτά για να βρουν το παιδί στο φωταγωγό.

πηγή: NewsIt.gr