Γιατί δεν εμφανιζόταν η Panhellenic Post

Γιατί δεν εμφανίζονταν η Panhellenic post το τελευταίο τριήμερο

Λόγω προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο φυσικό node που βρίσκεται το VPS της Panhellenic Post, αυτό μεταφέρθηκε την Παρασκευή το πρωϊ (22 Μαϊου 2015) σε διαφορετικό φυσικό node.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, το VPS μας καθώς και τα services του Panhellenic Post δεν ήταν διαθέσιμα.

Λόγω της μεταφοράς η IP address του VPS της Panhellenic Post άλλαξε. Ο εξαίρετος τεχνικός μας κ. Κώστας Ραϊκάκος, (+211- 4111910) έκανε άμεσα όλες τις ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν.

Η διεύθυνση IP που αλλάξαμε και οι nameservers της σελίδας, λόγω και του ότι ο server της Panhellenic Post βρίσκεται στην Γερμανία, χρειάστηκαν περισσότερες από  24 ώρες για να ενημερωθούν.

Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία,  η Panhellenic Post υποχρεωτικά δεν ήταν προσιτή στους αναγνώστες της.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανησύχησαν και έσπευσαν να μας τηλεφωνήσουν, ερωτώντες τι συμβαίνει με την εφημερίδα.

Δυστυχώς, δεν είχαμε έγκαιρη πληροφόρηση ως προς τον πραγματικό χρόνο που χρειάζονταν η αποκατάσταση των πραγμάτων. Έτσι δεν κάναμε σχετική προαναγγελία.

Από την εξέλιξη υποχρεωθήκαμε να παρέμβουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας με τους δύο δυνατούς τρόπους: την αποστολή emails και σχετική ανάρτηση στο facebook  στην σελίδα της Panhellenic Post όσο και στην προσωπική μας.

Βέβαια δεν μπορέσαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και στην Ομογένεια, παντού στον κόσμο.  Ζητάμε την κατανόησή σας. Και τη συγγνώμη σας.

Και συνεχίζουμε! Δυναμικά, ενημερωτικά και αποκαλυπτικά!