Έληξε η ομηρία γυναίκας στο πλοίο «Κρήτη 2», συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2», όταν ένας επιβάτης κρατούσε όμηρο μια γυναίκα υπό την απειλή ενός σπασμένου ποτηριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, περίπου 30 ετών, κρατούσε όμηρο τη γυναίκα στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν, ενώ ο 30χρονος δεν φερόταν να έχει κάποια σχέση με τη γυναίκα.

Όταν το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά από το Ηράκλειο, έσπευσαν κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μονάδα υποβρυχίων αποστολών και στελέχη της ασφάλειας Πειραιά, που μπήκαν στο πλοίο και συνέλαβαν τον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα φέρει επιφανειακό τραύμα στο λαιμό και είναι σοκαρισμένη, αλλά δεν χρειάστηκε η διακομιδή της στο νοσοκομείο

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Άγνωστα τα αίτια της επίθεσης μέσα στο πλοίο Κρήτη 2.
– Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και στον καπετάνιο όταν προσπάθησε να τον ηρεμήσει.
– Το πλοίο βρίσκεται ανοιχτά του Πειραιά.
– Δεν υπάρχουν αστυνομικοί στο πλοίο, το πλήρωμα προσπαθεί να ηρεμήσει τον άνδρα.

Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ άρχισαν ξημερώματα στο σαλόνι του πλοίου. Άγνωστο ακόμη γιατί ο άνδρας εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.

Έσπασε ένα ποτήρι και με αυτό άρχισε να απειλεί μια γυναίκα.

Το πλήρωμα προσπάθησε να τον ηρεμήσει απομακρύνοντας ταυτόχρονα τους υπόλοιπους επιβάτες από το σημείο.
Ο καπετάνιος που προσπάθησε να ηρεμήσει τον άνδρα δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση.

Το πλοίο βρίσκεται ανοιχτά του Πειραιά και συνεχίζει την πορεία του. Το πλήρωμα έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές και έχει ζητήσει βοήθεια.