Κόκκινο πανί για την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ο …Πανούσης!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γίαννης Πανούσης στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που απαιτούσε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Πανούσης μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο δήλωσε πως στην περίπτωσή του υπάρχει ένα συνταγματικό παράδοξο και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι απολογείται στην κυβέρνηση, αντί να απολογείται στην αντιπολίτευση. Οπως ξεκαθάρισε ο κ. Πανούσης ο λόγος για τον οποίο μένει όρθιος είναι το γεγονός πως τον χτυπάνε και από τα δύο μέρη.

Σχετικά με την πολιτική κάλυψη που του παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο κ. Πανούσης δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά όχι απόλυτα, καθώς υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως θα προτιμούσε αυτή η δήλωση να είχε συμπληρωθεί με το ότι αυτός υπηρετεί την κυβερνητική πολιτική.

Τι ζητούν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ 

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, με ψήφισμά του, ζητά την απομάκρυνση του Γιάννη Πανούση από την κυβέρνηση.

Οπως αναφέρεται, «ο κ. Πανούσης επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί υπέρ του “κεκτημένου Δένδια”, κάτι το οποίο για εμάς αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα, τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για το προοδευτικό και δημοκρατικό κίνημα γενικότερα».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε