Χόρευε ζεϊμπέκικο, έβγαλε το περίστροφο και αυτοκτόνησε

Σοκ σε μπαρ στο Μενίδι, όπου ένας 28χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έβγαλε το περίστροφό του και ενώ χόρευε ζεϊμπέκικο, αυτοκτόνησε!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ στο Μενίδι όπου είχε πάει ο 28χρονος αστυνομικός με την παρέα του.

Τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό αστυνομικό στην αυτοκτονία παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε χωρίσει από την αρραβωνιαστικιά του, ενώ και η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε μια στιγμή της βραδιάς, ο 28χρονος έκανε παραγγελιά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Μετά την πρώτη στροφή, έβγαλε το περίστροφό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 28χρονος αυτόχειρας υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Οι συνάδελφοί του ήξεραν ότι είχε προβλήματα αλλά δεν περίμεναν ότι θα έφτανε στο σημείο της αυτοκτονίας.

Στο μπαρ όπου έγινε το κακό κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 28χρονο λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα. Παρά τη μάχη που έδωσαν ο γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή.

Πηγή:NewsIt.gr