Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο

Τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου για παιδιά 6 έως 10 ετών αρχίζουν και υπόσχονται να κρατήσουν τους μικρούς φίλους μας απασχολημένους και… στη δροσιά.

Ένα καπέλο, το κολατσιό τους και ένα σακίδιο γεμάτο πινέλα και μπογιές. Αυτά είναι τα μοναδικά προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στα εβδομαδιαία εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Μπενάκη για παιδιά από 6 έως 10 χρόνων που θα «τρέξουν» για μια ακόμα χρονιά από 22 έως 26 Ιουνίου και 29 έως 3 Ιουλίου, 10:00 με 14:00.

 

Η πρωτοτυπία των προγραμμάτων έγκειται στο γεγονός ότι πραγματοποιούνται στη δροσιά του Εθνικού Κήπου, κάτω από τις φυλλωσιές των αιωνόβιων δέντρων, σε μια από τις ελάχιστες πραγματικές οάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης, θα ξεναγηθούν στους θησαυρούς του Μουσείου Μπενάκη και της Πινακοθήκης Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα και θα ανακαλύψουν τα μυστικά του Εθνικού Κήπου.

Κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα: 75€ (έκπτωση 10% στα αδέλφια)
Πληροφορίες και κρατήσεις: Μουσείο Μπενάκη – Εκπαιδευτικά Προγράμματα , Δευτέρα έως Πέμπτη, 10.00-14.00, τηλ. 210 3671067-9, www.benaki.gr.