Πρόσκληση Αντ. Σαμαρά στον Θοδ. Ρουσόπουλο να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία

O  πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και του ζήτησε να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία και να αναλάβει σημαντικό πόστο.

rousopoulos-th-708

Ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουσόπουλος, έγκριτος δημοσιογράφος, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας το 2000. Μετά τις εκλογές του 2004, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τον όρισε Υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, θέση που συνέχισε να κατέχει και στην κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του 2007.

Η Panhellenic Post επικοινώνησε με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είχε δύο συναντήσεις επί του θέματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του, διακόπτοντας την μακρά αποχή από τη δημόσια ζωή, αν και ακόμη δεν έχει βρεθεί η ακριβής φόρμουλα για την επανένταξή του στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και, συνακόλουθα, και στα ψηφοδέλτιά της.

Ο κ. Ρουσόπουλος σπούδασε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Συμπλήρωσε της σπουδές του με την παρακολούθηση Σεμιναρίων Δημοσιογραφίας στην «Oxford Academy». Είναι πτυχιούχος του τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό, της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.