Κρις Σπύρου: Θα έχουμε συμφωνία με τους όρους των εταίρων

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Published on: Jul 1, 2015 @ 16:09

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συμφωνήσει με τους όρους των τελευταίων προτάσεων των εταίρων, πριν την εκπνοή του Προγράμματος, με ορισμένες μικρές αλλαγές (οι οποίες είχαν άλλωστε συμπεριληφθεί στο τελευταίο Σχέδιο που είχε παρουσιάσει ο κ. Γιουγκέρ) διατύπωσε στην Panhellenic Post  λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο ομογενής πολιτικός Ηγέτης και πρώην Γερουσιαστής του ΝΗ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Κρις Σπύρου.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθεί το Eurogroup στην τηλεδιάσκεψη που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ώρες και στα αποτελέσματα της οποίας  θα συμφωνήσει -όπως υποστηρίζει- η ελληνική κυβέρνηση.

Ο Κρις Σπύρου είπε ότι πιστεύει πως οι όροι με τους οποίους θα εγκρίνει το Eurogroup και οι Ευρωπαίοι εταίροι το νέο πρόγραμμα θα θα επιτρέψουν στην ελληνική κυβέρνηση να στηρίξουν τη θέση “ναι” στο δημοψήφισμα την Κυριακή, και ότι θα έχει θετικό αποτέλεσμα το “ναι” την Δευτέρα το πρωί και θα έχει και θετικό αποτέλεσμα στην ελληνική Βουλή η νέα συμφωνία τη Δευτέρα για να ξεκινήσει μία καινούρια μέρα την Τρίτη με καινούργιο Πρόγραμμα και με καινούργιους όρους.

Και ο κ. Σπύρου πρόσθεσε: “Αν αυτά δεν γίνουν έτσι δεν θα εκμεταλλευτεί 1 ευρώ από την Ευρώπη και τους δανειστές. Αυτοί θα είναι οι όροι πιστεύω και εύχομαι  να μην είμαι ένας ακόμα από τους αποτυχημένους μετά Χριστόν προφήτες”.

Και κατέληξε: “Εύχομαι η προφητεία μου να βγει πραγματική διότι είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Ο δρόμος δυστυχώς είναι one way, their way”.