Ο Π. Λαφαζάνης αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο του Star επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις!

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προκειμένου να μιλήσει για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, τις κλειστές τράπεζες και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν μετά το «πάγωμα» του ELA και το capital control ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μόνο που δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις, και αντί να κάτσει να συζητήσει και να παραθέσει επιχειρήματα, προτίμησε να αποχωρήσει!

Αρχικά, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφρασε την θέση της κυβέρνησης απέναντι στην συμφωνία, λέγοντας πως:

«Το πιο εύκολο θα ήταν να βάλουμε μια τζίφρα και να πούμε πάρτε αυτό το πρόγραμμα. Αλλά έτσι θα εξοντώναμε την πενιχρή σύνταξη του συνταξιούχου. Επειδή δεν θέλουμε να βάλουμε αυτή την υπογραφή, έπρεπε να μας κόψουν τον ELA;»

vlcsnap-2015-07-01-20h53m49s181.jpg
Όταν η Κάτια Μακρή τον ρώτησε «το ξέρατε ότι το πρόγραμμα έληγε χθες. Αν δεν το έκανε χθες, θα το έκανε την Τρίτη ο Ντράγκι. Ήταν σχεδόν υποχρεωμένος να το κάνει! Γιατί το αφήσατε; Το είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολλούς μήνες, πως η χώρα πρέπει να είναι σε πρόγραμμα για να παίρνει ELA. Γιατί λοιπόν το αφήσατε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να κλείσουν οι τράπεζες; Γιατί ενώ διαπραγματεύεστε εδώ και πέντε μήνες αφήσατε το δημοψήφισμα και δεν το κάνατε νωρίτερα;» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αντί να απαντήσει, προτίμησε να… αποχωρήσει, αποκαλώντας την δημοσιογράφο «απολογητή του Ντράγκι!»

«Σέβομαι αυτά που λέτε, αλλά ο κύριος Ντράγκι δεν χρειάζεται απολογητές στην Ελλάδα! Κυρία μου, αν νομίζετε ότι ήρθα εδώ για να κάνετε αυτή τη δουλειά… γεια σας! Γεια σας!» είπε χαρακτηριστικά, πήρε τα χαρτιά του και έφυγε ενώ το δελτίο ήταν on air.

«Δεν προλάβαμε να σας κάνουμε μια ερώτηση!» του είπε ενώ έφευγε ο παρουσιαστής του δελτίου Παναγιώτης Στάθης, με την Κάτια Μακρή να συμπληρώνει:

«Προφανώς Παναγιώτη μου οι ερωτήσεις απαγορεύονται και επιτρέπονται μόνο οι απαντήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!