Χαμός με Φίλη και Καμπουράκη – Οικονομέα- Μega (VIDEO)- Σχόλιο ΡΗΡ

Δεν έχει προηγούμενο ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα κατά την πρωινή εκπομπή του Mega με αφορμή, τι άλλο, το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Όχι” όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Ναι”.

“Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση” τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως “40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη”.

Αλλά ο Ν. Φίλης είχε… πάρει φόρα. “Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης”.

“Αυτό που κάνει είναι φασισμός!” είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. “Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι” του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: “Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι”.

“Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε! (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ)”.

ΣΗΜ. ΡΗΡ. Αριθμητικά μπορεί να φαίνεται ότι τα κανάλια φιλοξενούν περισσότερους υπέρ του “ναι”, αλλά έχει άδικο ο κ. Φίλης ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα. Πριν κατηγορήσει τα κανάλια όφειλε να σκεφθεί ότι υπέρ του “όχι”, εκτός από την κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ) είναι μόνον η Χρυσή Αυγή. Εάν ο κ. Φίλης θέλει τους έγκλειστους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να βγούν στα κανάλια να μιλούν υπέρ του “‘οχι”, να το πεί ευθέως.
Υπέρ του “ναι” είναι ΝΔ, το Ποτάμι, Το ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΚΚΕ ακολουθεί δικό του ανεξάρτητο “όχι”.
Επομένως, η διαφορά προκύπτει από μόνη της. Εκτός πάλι αν “δημοκρατικότατα” ο κ. Φίλης θέλει σε κάθε πάνελ να υπάρχουν τέσσερις της κυβέρνησης και από ένας εκπρόσωπος των άλλων τριών κομμάτων της αντιπολίτευσης και του ΚΚΕ…
“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”…