Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση – Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα (!)

Να υπερψηφίσουν τα μέτρα που θα κατατεθούν αύριο στην Βουλή εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πραξικόπημα το οποίο συνεχίζεται στην Ελλάδα και πως κάποιοι επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση.

Θα ψηφίσουμε όσα συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και μόνο, όχι εκείνα που επιβλήθηκαν στη συνέχεια. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού, είπε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, είναι μια κυβέρνηση που θέλουν να επιβάλουν όσοι συνεχίζουν το πραξικόπημα στο εσωτερικό.

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή.
“Είναι αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι έγινε ένα πραξικόπημα, ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που συμφωνήθηκε στη διάσκεψη των αρχηγών”

“Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα” είπε ο κ. Καμμένος “επιχειρούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το πραξικόπημα” συνέχισε δεν ξεκαθάρισε ωστόσο πως θα γίνει να ψηφίσουν μόνο όσα συμφωνήθηκαν και όχι όλα τα μέτρα…