Η ομογενής Ελένη Κάπαλου στο τιμόνι της Επιτροπής Πολυπολιτισμού Βικτώριας

Την πρόθεσή της να διευρύνει τη δράση της Επιτροπής Πολυπολιτισμού και να δημιουργήσει νέους διαύλους επικοινωνίας με την ευρύτερη κοινότητα, εξέφρασε η ομογενής τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Κάπαλου, που από την Τρίτη ανέλαβε τα καθήκοντα της νέας Επιτρόπου στην Πολυπολιτιστική Επιτροπή της Βικτώριας.

Η ανακοίνωση για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων έγινε από τον πρωθυπουργός της Βικτώριας, Daniel Andrews, o οποίος παράλληλα είπε ότι η επιλογή της έγινε αφενός με βάση την εμπειρία της, αλλά και το γεγονός ότι είναι μία ιδιαίτερα αγαπητή περσόνα, ένας ζεστός άνθρωπος με μεγάλη δράση όχι μόνο στο χώρο των ΜΜΕ αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία μέσα από την φιλανθρωπική της δράση.

H Ελένη Κάπαλου

H Ελένη Κάπαλου

Η ίδια ερωτώμενη για το πώς οραματίζεται το ρόλο της ως επικεφαλής της Επιτροπής δήλωσε κατ’ αρχήν ιδιαίτερα χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί για το κοινό καλό και αναφέρθηκε στο θέμα της ριζοσπαστικοποίησης των νέων. «Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους νέους μας. Πρέπει να υπάρξει διαφορετική προσέγγιση και αυτό θα επιδιώξω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Κάπαλου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως δημοσιογράφος στο δίκτυο SBS, στη συνέχεια εργάστηκε στην ιδιωτική τηλεόραση, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε ως πρέσβειρα αλλά και πρόεδρος δημοτικών συμβουλίων αρκετών μη φιλανθρωπικών οργανώσεων της Βικτώριας. Πριν από λίγο καιρό, άφησε τις κάμερες των ιδιωτικών καναλιών για να προσχωρήσει στον τομέα παραγωγής ντοκιμαντέρ. Το πρώτο της ντοκιμαντέρ αφορά τη νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς. Η Ελένη Κάπαλου κατά καιρούς αρθρογραφεί και στην εφημερίδα μας.

Η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από τη Θεσσαλονίκη, την οποία και επισκέπτεται πολύ συχνά καθώς εκεί διαμένει ο πατέρας της.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πριν από την Ελένη Κάπαλου, στην θέση του Επιτρόπου βρέθηκαν και άλλοι δύο ομογενής, ο Σπύρος Αλατσάς, διευθυντής του Greek Media Group, ως προσωρινός Επίτροπος και ο νυν γενικός διευθυντής του οργανισμού «Φροντίδα», Γιώργος Λεκάκης.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε