Ρωμανιάς: Αύριο το πρωί παραιτούμαι! Δεν μπορώ να εφαρμόσω ένα νόμο που δεν πιστεύω!

“Αύριο το πρωί θα υποβάλλω εγγράφως την παραίτησή μου” δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη τόνισε πως δεν τον απασχολούν τα πρόσωπα…

“Δε μπορώ να εφαρμόσω ένα νόμο τον οποίο δεν πιστεύω και για τον οποίο δεν με ρώτησαν καν! Μας έρχονταν από φίλους δημοσιογράφους συνέχεια σχέδια που άλλαζαν”.

Ορθά – κοφτά ξέκοψε κάθε συζήτηση για παραμονή στην θέση του ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε πως αύριο το πρωί προτίθεται να υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του από το πόστο του, ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει αν αυτή δεν γίνει αποδεκτή, απάντησε πως δεν θέλει να μπει σε υποθέσεις, επαναλαμβάνοντας πως δεν πρόκειται να παραμείνει στην θέση του.

“Νομοσχέδιο με τέτοια αγραμματοσύνη και τέτοια προχειρότητα δεν έχω ξαναδεί”, συμπλήρωσε ακόμη ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης πως δεν μπορεί να εφαρμόσει τα νέα μέτρα.