ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Τι γίνεται με την Νέα Δημοκρατία;

Τι γίνεται στην Νέα Δημοκρατία; Υποτίθεται υπάρχει ένας μεταβατικός Πρόεδρος. Αλλά κανείς δεν φαίνεται να μιλάει γι αυτό.

Στην άλλη πλευρά, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλοκαθισμένος στην συναινετική ψήφο της αντιπολίτευσης, ανασχηματίζει την Κυβέρνησή του,  ξεκαθαρίζει τους εσωκομματικούς του λογαριασμούς με την “αριστερή πλατφόρμα”, προπαγανδίζει στο λαό την …κοινωνική δομή (!) του τρίτου και σκληρότερου Μνημονίου και βάζει πλώρη για εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο!

Το ερώτημα είναι εάν η αξιωματική αντιπολίτευση, πέραν της 22ας Ιουλίου χωρίς να έχει επιλύσει το θέμα της ηγεσίας της,  θα του εξασφαλίσει άνετη ψήφο ανοχής με κομματική απραξία προετοιμάζοντας, έτσι, το έδαφος για μια νέα εκλογική του επιτυχία, τη φορά αυτή με αφετηρία το 61%, που προμηνύει αυτοδυναμία. ;H  θα προχωρήσει άμεσα, στην εκλογή νέου Προέδρου που θα έχει το ασφυκτικό έστω  περιθώριο να αναδιοργανώσει το κόμμα, να χαράξει τη δική του στρατηγική και να επικοινωνήσει τα μηνύματά του στο λαό, αποκρούοντας την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρ.Μ.