Άγριο έγκλημα στην Πάτρα! Έσφαξε τη γυναίκα του και τραυμάτισε με μαχαίρι τον γιο του την ώρα που κοιμόταν!

– Η οικογένεια έμενε στην περιοχή Κρύα Ιτεών στην Πάτρα- Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του- Ο γιος τους νοσηλεύεται στην εντατική, καθώς φέρει τραύματα από μαχαίρι- Τη στιγμή της δολοφονίας της μητέρας του, εκείνος κοιμόταν

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με το άγριο έγκ1maxairi_new_660_322_630_200 (1)λημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Κρύα Ιτεών.

Ένας 60χρονος έσφαξε την 57χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο του 30χρονου γιου τους την ώρα που εκείνος κοιμόταν και τον τραυματίσε με μαχαίρι. Ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλεύεται στην εντατική.

Το θύμα φέρει πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό.

Ο δράστης έχει συλληφθεί αυτήν την ώρα ανακρίνεται από τους Αστυνομικούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας. Εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής, που σε μαρτυρίες τους υποστήριξαν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.