ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: “Χώρισαν” Podemos …ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ιγκλέσιας… αποκλήρωσε Τσίπρα – Κατέβασε την κοινή φωτογραφία

Ο Ιγκλέσιας... αποκλήρωσε Τσίπρα - Κατέβασε την κοινή φωτογραφία
Παρελθόν αποτελεί η φωτογραφία του Πάμπλο Ιγκλέσιας,ηγέτη των Podemos, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο οποίος εμφανίζεται να τον έχει… αποκληρώσει πολιτικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ψήφιση του μνημονίου στην Ελλάδα.

Ο Ιγκλέσαςκατέβασε την φωτογραφία, στην οποία πανηγύριζε αγκαλιά με τον Αλέξη Τσίπρα με φόντο το μήνυμα: «Η ελπίδα έρχεται»….

«Η ελπίδα έφτασε, ο φόβος έφυγε. ΣΥΡΙΖΑ, Podemos: Θα νικήσουμε. Στην Ελλάδα, αυτό το βράδυ, ακούμε ήδη Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ, τον ήχο μιας αντίστροφης μέτρησης προς την αλλαγή…»

Με αυτά τα λόγια χαιρετούσε στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο Πάμπλο Ιγκλέσιας την νίκη του Αλέξη Τσίπρα μπροστά σε 8.000 συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματός του στην Βαλένθια εκφράζοντας την ελπίδα μιας αριστερής επικράτησης και στην Ισπανία.

Όμως στις αρχές Ιουλίου, ο Αλέξης του γύρισε την πλάτη στην tete a tete συνάντησή τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τον Πάμπλο Ιγκλέσιας να του το ανταποδίδει «βγάζοντας» τον από το profile του και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για πλήρη απογοήτευση του Ισπανού ηγέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ της ελπίδας.