Το μεγάλο πάρτι της Coca-Cola στην Ελλάδα

H Coca-Cola γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της και φέρνει το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop Up Store στην χώρα μας.

Η Coca-Cola κλείνει 100 χρόνια από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε το -κλασικό πλέον- αγαπημένο γυάλινο μπουκάλι της και.. το γιορτάζει.

Το «πάρτι γενεθλίων» καλύπτει όλο τον κόσμο και οι εορτασμοί ήρθαν και στη χώρα μας. Η αρχή έγινε με το δημοφιλές hashtag #‎moirasouenafili‬ που οδήγησε χιλιάδες καταναλωτές στα ψυγεία για να δουν με ποιον μοιράζονται το δικό τους φιλί.

Το «μεγάλο πάρτι», όμως, θα γίνει στο «σπίτι» της Coca-Cola. Τις επόμενες ημέρες, και συγκεκριμένα από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, όσοι βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop Up Store που έρχεται στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του πολλές εκπλήξεις.

cocacola3

T-shirts, τσάντες, posters αλλά και πολλά αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που μπορείτε ν’ αποκτήσετε αποκλειστικά στο Pop Up Store.

IMG 6709

Στο Coca-Cola Pop Up Store μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας personalized μπουκάλι Coca-Cola

ND STUDIO 005

Επίσης μπορείτε να δώσετε ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών, και φυσικά να απολαύσετε άφθονη, παγωμένη Coca-Cola.

ND STUDIO 109

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που μας περιμένουν από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου!

ND STUDIO 116

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca-Cola Pop Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola στο