Μεϊμαράκης: Ο τύπος την κοπανάει”…

«Ο τύπος την κοπανάει» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε μια συνέντευξη που επικεντρώθηκε κυρίως στην επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είπε: «Μου φάνηκε αμετανόητος». «Γιατί υπέγραψε τη συμφωνία αφού ο λαός του έδωσε την εντολή να μην την υπογράψει; Πως την υπέγραφε εκείνη τη στιγμή;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τόνισε δε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που κάνει εκλογές τώρα ο κ. Τσίπρας. «Είχε την στήριξή μας για να μην κάνει εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας επίσης ότι «οι εκλογές πρέπει να έχουν τον χρόνο τους για να συζητηθούν τα θέματα πάνω στα οποία θα κληθούν να αποφασίσουν οι πολίτες», τόνισε. επεσήμανε ότι «ο Τσίπρας με 251 ψήφους στη Βουλή μπορούσε να γίνει εθνικός ηγέτης». «Τι έρχεται να πει; Ότι θα αλλάξει το μνημόνιο που υπέγραψε; Στο τέλος θα γίνει αντιμνημονιακός» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε την άποψή μου ότι ο “τύπος” την “κοπανάει”».

Θεώρησε ότι η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι έκανε την Ελλάδα Κουμουνδούρου, καθώς όπως εκτίμησε δεν έλυσε τα εσωκομματικά του προβλήματα μέσα στο κόμμα και πάει τη χώρα σε εκλογές.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε εκ νέου χρόνος για τη διενέργεια των εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες.

Η αυτοκριτική και το ροζ συννεφάκι του ΣΥΡΙΖΑ

«Οφείλουμε να ζητήσουμε από τους πολίτες συγνώμη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ για τα όσα λάθη έγιναν κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ. Λέγοντας μάλιστα: «Για να φτάσουν οι πολίτες να ψηφίσουν αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ θυμωμένοι κυρίως με εμάς».

«Όμως οι πολίτες τον Ιανουάριο συνέκριναν τα πεπραγμένα της ΝΔ και το ροζ συννεφάκι του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα έχουν και τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά οφείλουν να συγκρίνουν με τα δικά μας πεπραγμένα», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.