Ο Λεμπρόν Τζέιμς πούλησε το παλάτι του στο Μαϊάμι

Η βίλα του Λεμπρόν Τζέιμς στο Μαϊάμι άλλαξε ιδιοκτήτη, με τον άσο του NBA να προσθέτει ακόμα ένα οκταψήφιο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Το “Coconut Grove” αποτέλεσε το προπύργιο του Τζέιμς από το 2010, όταν και την αγόρασε έναντι περίπου 8.500.000 ευρώ. Έκτοτε και μετά από μερικές μετατροπές και βελτιώσεις, όπως η προσθήκη ενός γκαράζ εμβαδού 600 τετραγωνικών μέτρων το 2013, η αξία του ακινήτου αυξήθηκε κατακόρυφα.

Η επιστροφή του στο Κλίβελαντ, όμως, για λογαριασμό των Καβαλίερς, κατέστησε περιττό αυτό το παλάτι των 1.130 τετραγωνικών μέτρων. Από τον Οκτώβριο του 2014, ο Τζέιμς είχε αρχίσει τη διαδικασία πώλησής του, ζητώντας αρχικά 15.000.000 δολάρια.

Η προς πώληση μανσιόν στη Νότια Φλόριντα περιελάμβανε έξι κρεβατοκάμαρες (η κύρια είχε έκταση 208 τετραγωνικά), οκτώ και… μισό μπάνια, playroom, έναν… κινηματογράφο, ένα κελάρι για κρασιά, ασανσέρ, μία τεράστια πισίνα με θέα τη θάλασσα, ένα μικρό λιμάνι για δύο γιοτ, μπόουλινγκ με δύο διαδρόμους, καζίνο, κουρείο, στούντιο ηχογράφησης, μπαρ με αθλητικό ντύσιμο και τριώροφο ενυδρείο.

Η πώληση έγινε τον Ιούνιο έναντι 11.800.000 ευρώ, στον ιδιοκτήτη μιας κτηματομεσιτικής εταιρίας, Τίμο Κιπ, και στη σύζυγό του, Νατάλια, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν το παλάτι που κατασκευάστηκε το 2007 ως βασική κατοικία τους.

Απολαύστε την πρώην μανσιόν του “βασιλιά”