Με την Κωνσταντοπούλου απαντά ο Μητρόπουλος για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή παρουσία και της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει ο Α Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Μητρόπουλος, το μεσημέρι της Δευτέρας αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του.

Η κίνηση αυτή και η κοινή συνέντευξη με την μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Βουλής, η οποία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις πολιτικές της κινήσεις, δεν αποκλείεται να αποτελεί και προάγγελο πολιτικών πρωτοβουλιών. Σημειώνεται ότι το Σάββατο σε ερώτηση προς την κα Κωνσταντοπούλου για τις επόμενες κινήσεις της, η οποία κινείται σε καθαρή τροχιά αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μητρόπουλος φέρεται να  βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Το «παρών» που ψήφισε ο γνωστός εργατολόγος κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή αλλά και το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής – για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Το βράδυ του Σαββάτου πάντως, σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης Μητρόπουλος βγήκε στον αέρα του Mega και σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τόνισε πως το ρεπορτάζ σύμφωνα με τη γνωστή υπόθεση της φοροδιαφυγής τον ευτέλισε.

Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Η αναφορά στη δικαστική υπόθεση του κ. Μητρόπουλου για φοροδιαφυγή και τα έγγραφα που παρουσίασε η ρεπόρτερ του Mega Σοφία Φασουλάκη, οδήγησαν σε έκρηξη τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και ισχυρίστηκε πως η υπόθεση έχει παραγραφεί και ότι η κατηγορία δεν είναι βάσιμη.

Με στοιχεία από: newsbeast.gr