Λαμία: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αρχηγός της 17Ν Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, που έχει καταδικαστεί 17 φορές ισόβια ως ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 15 Αυγούστου με αίτημα να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού…

Νωρίς το απόγευμα ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου έφτασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκαν κάποιες επιπλοκές στην υγεία του και ότι θα παραμείνει τουλάχιστον ένα 24ωρο για εξετάσεις. Ο αρχηγός της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 15 Αυγούστου με αίτημα να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η μεταγωγή του έχει εγκριθεί από τον Μάιο, μετά την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, ωστόσο, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος κρατείται ακόμα στις φυλακές Δομοκού. «Καταφεύγω σ’ αυτό το ύστατο μέσο αφού δεν έχω πια άλλη επιλογή», είχε υποστηρίξει με επιστολή του στο «Έθνος» στις 13 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει μεταφερθεί από τον Δομοκό στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ την τελευταία εβδομάδα απέχει από το συσσίτιο σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γιωτόπουλο.

Πηγή: lamiareport.gr