Επίσκεψη των Θεσσαλών Ευρώπης στον Πρόεδρο της ΕΡΤ

Τον Πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Διονύσιο Τσακνή επισκέφθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας στο γραφείο του που στεγάζεται στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα. Ο κ. Γκίκας ενημέρωσε τον κ. Τσακνή για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και ευχαρίστησε θερμά τόσο αυτόν όσο και όλους τους συνεργάτες της ΕΡΤ για τη συνεχή και αξιόλογη υποστήριξη που έχει η Ομοσπονδία όλα αυτά τα χρόνια.

Συνέχισε δε λέγοντας, ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους τους Θεσσαλούς το γεγονός ότι ένας Θεσσαλός βρίσκεται στο τιμόνι της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πολύτιμο έργο του. Επίσης του εξέφρασε την αγωνία του για να βρεθεί λύση για την κακή λειτουργία των βραχέων.

Στη συνέχεια προσκάλεσε τον κ. Τσακνή να παρευρεθεί στην επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης που αποτελεί το 11ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης, το οποίο θα διοργανωθεί μαζί με τον Θεσσαλικό Σύλλογο Γκύτερσλο και τον Δήμο Τρικκαίων στις 31 Οκτωβρίου 2015 στο Γκύτερσλο της Γερμανίας και θα είναι αφιερωμένο στα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Θεσσαλού καλλιτέχνη Βασίλη Τσιτσάνη.

Η Διευθύντρια της «ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», κ. Ιωάννα Τριανταφύλλη, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ εξέφρασαν τη χαρά τους και την πρόθεσή τους η ΕΡΤ να αποτελέσει χορηγό επικοινωνίας του φεστιβάλ, όπου θα μεταφέρουν τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη με τη «Φωνή της Ελλάδας» στις καρδιές όλου του κόσμου. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η κ. Λίτσα Πισκερά (Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Θεσσαλών, με πολυετή πείρα στην προβολή του ελληνικού τραγουδιού στη Eurovision).

O Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Τσακνής ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Γκίκα και την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης για το αξιόλογο πολυετές έργο τους και υποσχέθηκε ότι η ΕΡΤ θα είναι πάντα κοντά στους Έλληνες που ζουν και εκτός Ελλάδας.