ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΗΡ

Ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει επί του παρόντος την ανάρτηση φωτογραφιών τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και μέσα στα κείμενα.

Εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε την ορθή εμφάνιση της εφημερίδας.PHP-logo-social

Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την ανωμαλία αυτή και τους ευχαριστούμε που μένουν δίπλα μας, παρά τα πρόσκαιρα τεχνικά προβλήματα που τους (και μας) ταλαιπωρούν, όπως είναι, επίσης, η δυσκολία σύνδεσης με τον κεντρικό υπολογιστή της Panhellenic Post.

Η αναβάθμιση της Ιστοσελίδας θα καταστεί συντόμως δυνατή καθώς θα ξεπεράσουμε τα οικονομικής φύσεως προβλήματα και τις τεχνικές δυσκολίες που αυτά αναπόδραστα συνεπάγονται.

Τούτη η δημοσιογραφική προσπάθεια ενημέρωσης της Ομογένειας και η ανάδειξη των θεμάτων που την απασχολούν και την ενδιαφέρουν, ΔΕΝ χρηματοδοτείται από κανέναν επιχειρηματία ή Όμιλο, δεν λαβαίνει επιχορήγηση από καμία δημόσια υπηρεσία ή υπουργείο, δεν έχει (δυστυχώς) επαγγελματικές καταχωρήσεις. Παρά ταύτα, τέσσερα χρόνια παραμένουμε όρθιοι, αγωνιστικοί και αισιόδοξοι προς χάρη της ομογένειας την οποία ταπεινά υπηρετούμε επί σαράντα συναπτά έτη, από εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές της.

Και θα συνεχίσουμε. Χωρίς να υπολογίζουμε κόπο. Δίχως να μας τρομάζουν οι δυσκολίες.

Γιατί η Ομογένεια και ο Απόδημος Ελληνισμός αξίζουν κάθε θυσία.

Και όσο το αναγνωστικό μας κοινό συνεχώς πληθαίνει στις περισσότερες από 112 χώρες-κράτη διασκορπισμένα σε όλες τις Ηπείρους όπου διαβάζεται έστω και από έναν αναγνώστη-ομογενή η Panhellenic Post, όσο αναπνέουμε, θα εξακολουθήσει να φθάνει κοντά του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό…

Ενώνουμε τον όπου γης Ελληνισμό. Αντιστεκόμαστε στην ανιστόρητη προσπάθεια ορισμένων καρεκλοκένταυρων να τον υποβιβάσουν σε “διασπορά”. Κανένας ομογενής, όπου κι αν βρίσκεται, καμία ελληνική κοινότητα όπου κι αν εδρεύει δεν πρέπει να αποδεχθούν ποτέ να τους αποκαλούν “διασπορά”. Ξεσηκωθείτε και επιβάλετε τη λέξη ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Οι εγκυκλοπαίδειες είναι γεμάτες με ελληνικές λέξεις που μια χαρά τις έχουν αφομοιώσει οι ξένες γλώσσες, στις επιστήμες κλπ. Θα υιοθετήσουν και αυτήν.

(Εάν είχαμε επιμείνει να αποδεχθεί η ΕΕ  ως κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα την ηλικίας 3000 ετών Δραχμή, σήμερα δεν θα είχαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε)…

Ο Ελληνισμός είναι ενιαίος. Και η Ομογένεια αποτελεί την προέκτασή του και την προέκταση του ελληνικού συνόρου.

Για αυτόν τον ενιαίο ελληνισμό δίνουμε με τις ταπεινές μας δυνάμεις καθημερινή μάχη με τις πάσης φύσεως τεχνικές και οικονομικές αντιξοότητες. Και προχωρούμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπόρευση σας με τις ιδέες μας. Με τα πιστεύω μας. Με τα Πρέπει μας. και, από την πλευρά μας σεβόμαστε τις διαφορετικές ιδέες, τα διαφορετικά πιστεύω. Γι αυτό και έχουμε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ , τις στήλες της Panhellenic Post σε ΟΛΕΣ τις απόψεις των αναγνωστών μας.

Η Ομογένεια έσωσε σε κάθε δύσκολη περίπτωση την ελληνική πατρίδα. Συνεχίζει να επιδεικνύει αδιάπτωτο το ενδιαφέρον της γι αυτήν. Γι αυτό παρά τα εκατό και πολύ περισσότερα χρόνια μετανάστευσης και οι μεταξύ τους δεσμοί παραμένουν αρραγείς. Και έτσι θα συνεχίσουν στο μέλλον, ενισχυόμενοι ακόμη περισσότερο από την επιστολική ψήφο για τους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού και όλες τις άλλες ρυθμίσεις που εκκρεμούν και αναμένουν την κυβέρνηση εκείνη και τον κυβερνήτη εκείνον που θα τις υλοποιήσει. Όπως είναι π.χ. η ανάδειξη ενός Υπουργείου Απόδημου Ελληνισμού, με κοινή συναινέσει υπουργό πενταετίας, που θα απογειώσει τις σχέσεις, τις επενδύσεις και την εν γένει προσφορά της ομογένειας προς την ελληνική πατρίδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑΣ