15χρονη ΣΚΟΤΩΣΕ την μητέρα της αφού παρακολούθησε βίντεο με τους τζιχαντιστές!

Ανατριχίλα προκαλεί η πράξη μιας 15χρονης από την Δανία, η οποία σκότωσε με 20 μαχαιριές την μητέρα της, αφού προηγουμένως είχε παρακολουθήσει στο διαδίκτυο αποκεφαλισμούς από τζιχαντιστές!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λίζα Μπόρκ φαίνεται πως αρκετό καιρό, πριν τη δολοφονία, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με έναν Μουσουλμάνο, ο οποίος την μύησε στον τζιχαντισμό. Μετά τον χωρισμό τους, η Μπορκ έκανε σχέση με τον 29χρονο Μπαχτιάρ Μοχάμεντ Αμπντούλα, με τον οποίο φαίνεται πως σχεδίασε τη δολοφονία της μητέρας της και ήταν ο συνεργός της.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του ζευγαριού, η έφηβη κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενη πως:

«Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει και είδα από το παράθυρο έναν λευκό άντρα να τρέχει. Σας παρακαλώ, ελάτε, υπάρχει αίμα παντού».

ddddd9990000.jpg
Όταν η αστυνομία κατέφθασε, η 15χρονη δεν σηκώθηκε καν από τον καναπέ, όπου έπαιζε με το κινητό και τον υπολογιστή της, ενώ έδειξε απλά το δωμάτιο, όπου ήταν η μητέρα της νεκρή.

Η αντίδραση αυτή σε συνδυασμό με το ιστορικό των βίντεο με αποκεφαλισμούς ανθρώπων από τζιχαντιστές, τα οποία είχε παρακολουθήσει στον υπολογιστή, βοήθησαν την αστυνομία να ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο.

Το ζευγάρι φαίνεται πως σχεδίαζε να κλεφτεί και να πάει στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Η άτυχη μητέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, πίεζε την κόρη της να διακόψει τον δεσμό με τον 29χρονο.

Μάλιστα, η δίδυμη αδερφή της 15χρονης είχε μετακομίσει πρόσφατα από το σπίτι γιατί δεν άντεχε άλλο τους τσακωμούς της αδερφής της με την μητέρα τους.

Η Μπορκ καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια φυλάκισης, ενώ τον πρώτο χρόνο θα τον εκτίσει σε αναμορφωτήριο και ο Αμπντούλα σε έντεκα χρόνια, ενώ θα εκδιωχθεί από τη Δανία, μετά την απελευθέρωσή του.

Κατά τη δίκη του ζευγαριού φαίνεται πως η 15χρονη κατηγόρησε τον Αμπντούλα για τη δολοφονία, ενώ εκείνος υποστήριξε πως όταν έφτασε στο σπίτι της κοπέλας, εκείνη είχε ήδη δολοφονήσει την μητέρα της.