Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Βρέθηκαν θαμμένα καλάσνικοφ

Τρία πολεμικά όπλα τύπου “καλάσνικοφ” εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην αγροικία που είχε νοικιάσει ο Γιώργος Πετρακάκος στην περιοχή του Μώλου

Η αγροικία βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο ενός στρέμματος και οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή με ανιχνευτή μετάλλων. Στο πρώτο σήμα ότι υπήρχε κάτι μεταλλικό θαμμένο σε κάποιο σημείο έγινε εκσκαφή η οποία οδήγησε στα τρία όπλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για τρία πολεμικά όπλα τύπου “καλάσνικοφ” τα οποία ήταν “στεγανοποιημένα” αλλά και καλά συντηρημένα έτοιμα προς χρήση.

Το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλα όπλα στην κατοχή του κακοποιού, αλλά τα τρία αυτά καλάσνικοφ ήταν θαμμένα αν και έτοιμα προς χρήση δημιουργούν πολλά ερωτήματα ως προς το γιατί επιλέχθηκε αυτά τα όπλα να κρυφτούν τόσο καλά. Είναι όπλα που παραπέμπουν σε κάποιες ενέργειες; Είναι οι ενέργειες αυτές ληστρικές επιδρομές ή κάτι άλλο; Όπως και να ‘χει τις απαντήσεις αναμένεται να δώσουν μέσα στις επόμενες ώρες τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου μεταφέρθηκαν για να ερευνηθούν τα τρία όπλα.