Η πρώτη νύχτα ελευθερίας για τη Σταμάτη

Μια άλλη, σε σχέση με αυτή που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, Βίκυ Σταμάτη είδαμε χθες. Αμέσως μετά το πρώτο βήμα της στην ελευθερία η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πραγματικά έλαμπε από χαρά

Οι φωτογραφίες του newsit.gr από το Χαλάνδρι όπου φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι δείχνουν τη Βίκυ Σταμάτη να φτάνει μαζί με τον δικηγόρο της για να περάσει την πρώτη νύχτα ελευθερίας μετά από πολύ καιρό.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, βγήκε το απόγευμα της Πέμπτης  από το Δρομοκαΐτειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, από όπου και πήρε εξιτήριο για να αποφυλακιστεί.

“Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη και τους δημοσιογράφους, αλλά μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε: “Καμία μάνα να μην περάσει όσα πέρασα εγώ”.

Το δικαστήριο, της επέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ, την οποία όμως δεν θα καταβάλει, λόγω των capital controls.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή:NewsIt.gr

PHP: Εκτός από την χρηματική εγγύηση, επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης, 3 φορές το μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα, της αφαίρεσης διαβατηρίου, της Υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που δήλωσε.