Τσίμπησε… βαθμό η Ξάνθη στην Τρίπολη! – Νίκησε ο Ατρόμητος τη Βέροια 1-0

Η Ξάνθη Χ στην  Τρίπολη

O Aστέρας προηγήθηκε, αλλά από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες η Ξάνθη μπόρεσε να αναπτυχθεί και κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να πάρει το “Χ”.

Αγρια ομορφιά είχε η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη και οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπόθεση και των δύο ομάδων, με αυτές των γηπεδούχων να είναι πιο σημαντικές.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν της Ξάνθης στο ματς ήταν στο 18′ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη από πλεονεκτική θέση που όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.Στο 26′ ο Αστέρας είχε δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση του Μπερτόλιο και διατηρούσε την κατοχή της μπάλας… Συνέχισε να πιέζει και στο 31΄ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε στο 32′ ο Παπαδόπουλος που έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών. Το γκολ για τον Αστέρα μπορεί να μην ήρθε στο πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά αργότερα.
Στο 34′ τα… κατάφερε ο Σκούρτης που βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσέναμο, έπειτα από μπαλιά του Μπερτόλιο και έκανε το 1-0.Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να πιέζει ο Αστέρας, αλλά έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Έντερ Τορμένα στο 55’…Πέντε λεπτά νωρίτερα η καρφωτή κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν βρήκε στόχο, καθώς ο Τσέναμο απέκρουσε εντυπωσιακά.Γκολ είχε και η Ξάνθη, της οποίας το έργο έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή του Παπαδόπουλου. Στο 68′ ο Νιέτο ισοφάρισε σε 1-1 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Super League! Εγινε αποδέκτης της τρομερής μπαλιάς του Μπερτού και με πλασέ από δύσκολη γωνία πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπαντή διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αστέρας: Μπαντής, Λούι, Έντερσον, Αλόκο, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί (71′ Γιάννου) Φερνάντες (57’Σανκαρέ), Μπερτόλιο, Παπαδόπουλος, Σκούρτης (61′ Κουρμπέλης)

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης (55’Νιέτο), Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ντιμιτρόφ, Ράνος (72′ Καπετάνος), Φαρκάς, Λουσέρο (46′ Χερέα).

 νίκησε ο Ατρόμητος τη Βέροια

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Βέροια και επέστρεψε στις νίκες. Δείτε εδώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.