Σκορπιός: Παντρεύεται στο νησί η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα – Ο γάμος και η ταυτότητα του γαμπρού

Η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, την ερχόμενη Τετάρτη – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τους καλεσμένους της…

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ανακοίνωσε τη απόφασή της να παντρευτεί, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χουάν Σαρτόρι, στο νησί το οποίο έκανε διάσημο ο Ωνάσης. Ο 34χρονος σύντροφός της είναι Ελβετός πολίτης, που έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη και είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία.Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα ασφαλείας γύρο από το νησί έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες…

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα λέει πως «Ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα» για την ίδια και εκμυστηρεύεται: «Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».

Να σημειωθεί πως ο γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα είναι ο δεύτερος στο νησί του Σκορπιού. Ο πρώτος είχε προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον το 1968 και συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου εκείνης της χρόνιας καθώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκυ Κένεντι.