Στις Ακρόπολης τα μέρη… Τραγική αυτοκτονία άνδρα

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 61χρονος, ο οποίος έπεσε στο κενό, στο αρχαίο θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη.

Στο μνημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα δεκάδες τουρίστες, οι οποίοι ήταν σοκαρισμένοι με την τραγωδία που συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν και τυπικά το θάνατό του.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ

Μια τραγωδία έκρυβε η αυτοκτονία από το βράχο της Ακρόπολης ενός 60χρονου άνδρα, ο οποίος αύριο είχε ένα σοβαρό δικαστήριο και πίστευε πως καταδικαστεί και θα καταλήξει στην φυλακή.
Το πτώμα του αυτόχειρα βρέθηκε στα βράχια κάτω από την Ακρόπολη στο Διονυσιακό θέατρο σήμερα το απόγευμα και έπειτα από αναζητήσεις ανδρών της Άμεσης Δράσης, που είχαν ειδοποιηθεί από την σύζυγο του αυτόχειρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του 60χρονου άνδρα κατέθεσε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πως το πρωί ο άνδρας της φαίνονταν πιεσμένος αλλά και τρομοκρατημένος.
Μάλιστα φέρεται να της αποκάλυψε μόλις σήμερα το πρωί, ότι έχει ένα σοβαρό δικαστήριο και φοβάται πως θα καταδικαστεί και θα καταλήξει στην φυλακή λέγοντας της χαρακτηριστικά πως: «…εγώ φυλακή δεν θα κάνω».

Το πρωί της ίδιας ημέρας έφυγε από το σπίτι του στην Ανάβυσσο, λέγοντας στην σύζυγό του πως θα κατεβεί στο κέντρο της Αθήνας για να δει κάποιους γνωστούς του κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης, για να συζητήσει το θέμα που τον “έκαιγε”, ώστε ακόμα και την υστάτη στιγμή πριν το δικαστήριο να βρεθεί μια λύση.

Το μεσημέρι η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί λόγω της απουσίας του άνδρα της και με δεδομένη την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, ενημερώνοντας το κέντρο της Υπηρεσίας πως ο σύζυγος της δεν έχει δώσει σημεία ζωής, συμπληρώνοντας παράλληλα πως θα πήγαινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ακρόπολης.

Αμέσως περιπολικά της Άμεσης Δράσης άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή, μέχρι που την λύση του μυστηρίου έδωσε ένας κάτοικος κοντά στην Ακρόπολη, ο οποίος είδε έναν άνδρα να πέφτει στα βράχια στο Διονυσιακό θέατρο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα και αμέσως ενημέρωσαν την σύζυγο του, η οποία στο άκουσμα της είδησης υπέστη σοκ.

Μετά το πρώτο σοκ, η συντετριμμένη γυναίκα έψαξε στα πράγματα του αυτόχειρα συζύγου της και βρήκε δυο σημειώματα για την ίδια και τα παιδιά τους, όπου ο 60χρονος εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία με προεξέχουσαν αιτία το δικαστήριο που είχε για προσωπική του υπόθεση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή:NewsIt.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε