Επίθεση Τσίπρα σε Πανούση: Περιφέρεις τις καταγγελίες αντί να πας στον εισαγγελέα

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προέβη ο τέως υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, ο οποίος καταγγέλλει σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ήρθε και η… αυστηρή απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο: “Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που κατά την πρώτη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε πολλές φορές επιλογές του κ. Πανούση που πυροδότησαν αντιδράσεις, αυτή τη φορά επέλεξε να τον… στήσει στον τοίχο.

Ο κ. Πανούσης, με συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”, υποστηρίζει πως έχει γράψει τα πάντα, με ονόματα, σε ένα “βιβλίο”, το οποίο βρίσκεται στα χέρια συμβολαιογράφου “μήπως μου συμβεί κάτι”.

“Έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους γιατί ξέρουν ότι ξέρω”, αναφέρει ο κ. Πανούσης, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της θητείας του στην πρώτη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε ένα εννιασέλιδο αστυνομικό κείμενο, που στην ουσία είναι οι 7 μήνες παρουσίας του στο υπουργείο, όπως λέει ο ίδιος. Σε αυτό το κείμενο ο καθηγητής Εγκληματολογίας αναφέρεται “σε ό,τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα”.

Ο ίδιος, μάλιστα, λέει πως δεν φοβάται τις μηνύσεις καθώς το “πόνημα” έχει τη μορφή… μυθιστορήματος.